Schade gehad -> Meld deze eenvoudig online

Bij Geld & Woning kunt u op verschillende wijze meteen uw schade melden:

1) Via het standaard Geld & Woning schadeformulier.

U kunt hier klikken voor het schadeformulier. Let op: u dient het formulier wel uit te printen en te ondertekenen. 
U kunt het getekende formulier mailen naar schademelding@geldenwoning.nl of opsturen naar:
Geld & Woning Verzekeringen
Postbus 7946
5605 SH Eindhoven.

2) Als u in het bezit bent van een Geld & Woning verzekeringspas kunt u ook online uw schademelden.

U kunt hier klikken voor het  online melden van uw schade. (U hoeft het schade formulier dan niet uit te printen en retour te sturen). Klik hier voor de handleiding over online schademeldenschadeformulier.

Een (eenzijdige) schade met uw auto gehad?
Vul dan het Europees aanrijdingsformulier in (klik hier) of meldt uw autoschade via https://www.mobielschademelden.nl/. Heeft u bij het ongeval ook letselschade opgelopen? Bezoek dan ook de site van De Letselschade Raad (www.deletselschaderaad.nl/slachtoffers) waar antwoord kan worden gevonden op een veelheid van vragen die bij letselschade opkomen.

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie toe te voegen, zoals o.a. een aankoopnota, een reparatienota of een opgave van de reparatiekosten.

Wanneer u de stukken per post aan ons verstuurt raden wij u wel aan kopieën te maken en deze goed te bewaren. Mocht de post onverhoopt niet bij ons aankomen, dan heeft u altijd de kopieën achter de hand.

Wij vertrouwen erop dat onze informatie duidelijk is. Mocht u toch vragen hebben? Bel of mail ons dan gerust ons mailadres voor schade is schademelding@geldenwoning.nl Ook kunt u hier aanvullende informatie vinden over het melden van een schade.

Neem bij vragen of onduidelijkheden contact op met de centrale organisatie op 040-256 30 40.