Rosmalen

Geld & Woning Rosmalen is een deskundig financieel advieskantoor en hét aanspreekpunt voor al uw financiële zaken in de regio Rosmalen.

Uw adviseur Remco Trugg heeft, naast assurantie B en Erkend Hypotheekadviseur, ook de HBO-opleiding Financieel Planner genoten. Dit is een specifieke HBO-opleiding om u op juridisch, fiscaal en economisch gebied over inkomensplanning, hypotheken en vermogensopbouw te kunnen adviseren. Remco Trugg wordt door de Autoriteit Financiële Markten, de toezichthoudende instantie voor de financiële dienstverleners, deskundig geacht op gebied van (hypothecaire) financieringen, (levens-)verzekeringen, beleggen, pensioenen en sparen.

Remco Trugg begeleidt u graag bij het orde hebben en houden van uw financiële huishouding. Voor een onafhankelijk en betrouwbaar hypotheek of verzekerings advies nodigen wij u uit om een afspraak te maken.

Klik hier om direct uw gegevens achter te laten zodat wij contact met u opnemen

Uw hypotheekadviseur, Remco Trugg, zal voor u een passende (hypotheek)berekening maken en voor u kijken naar de eventuele mogelijkheden voor het afsluiten of verhogen van uw hypotheek, alles naar uw wensen natuurlijk. Ook kan Remco Trugg voor u uitzoeken of er mogelijkheden liggen op het besparen in uw maandelijkse lasten of om deze te verlagen.

Graag nodigen wij u uit voor het maken van een afspraak !


Remco Trugg FFP
Financieel planner

Geld & Woning Rosmalen
Grote Pagestraat 18
5247 KV  Rosmalen

Tel: 073-8514839
E-mail: rosmalen@geldenwoning.nl

WFT Vergunnningnummer:120 20 364
KVK 172 77 292

Meer over de waarde van onze adviezen en bemiddelingsactiviteiten leest u in onderstaande dienstverleningsdocumenten:
DVD Hypotheken
DVD Risicoverzekeringen
DVD Vermogen
 

 

Terug naar het overzicht