Geld & Woning Waalwijk-Vlijmen

Geld & Woning

Hypotheekadvies Waalwijk e.o.

Op 01 oktober 2018 opende Geld & Woning haar deuren in de regio Waalwijk. In deze regio is Guido Hamers de financieel specialist die jou kan adviseren over de financiering van een woning, jouw oudedagsvoorziening, een eventuele (echt)scheiding, en alle overige financiële vraagstukken. Guido is sinds 2007 actief in de financiële dienstverlening en is naast financieel specialist onder meer werkzaam geweest als senior acceptant voor complexe hypotheken. Guido is in het bezit van alle benodigde diploma’s, maar nog belangrijker dan het diploma is de persoonlijke aandacht voor jou als klant. Guido ontzorgt je gedurende het gehele proces van A tot Z. Zie hieronder bij reviews hoe andere relaties Geld & Woning Waalwijk hebben ervaren. Je kunt ook zelf een review achterlaten.

Werkwijze

De werkwijze van Geld & Woning Waalwijk is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvang je een heldere uitleg op basis van jouw wensen inclusief de mogelijkheden en adviesoplossingen. Wil je een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van jouw huidige hypotheek, het laten aanpassen (verhogen of verlagen) van jouw hypotheek, of wil je graag weten wat je eventueel kunt besparen op jouw maandlasten? Neem dan contact met Geld & Woning Waalwijk.
Voor alles op het gebied van hypotheken ben je van harte welkom op het kantoor in Waalwijk. Indien gewenst, kun je ook een vrijblijvende afspraak bij jou thuis maken. Laat hier jouw gegevens achter voor het maken van een afspraak. 
Bij Geld & Woning Waalwijk kun je o.a. terecht voor:

  • Hypotheekadvies
  • Levensverzekeringen
  • ensioenoplossingen voor particulieren
  • Financiële oplossingen bij (echt-) scheidingen
  • Oversluitingen
  • Begeleiding bij nieuwbouw

Team Waalwijk

Guido Hamers

Hoe bereik je ons?

Guido Hamers
Guido Hamers

Directeur-eigenaar

Geld & Woning Waalwijk – Vlijmen
Willem Alexanderlaan 28
5251 KG Vlijmen
(073) 880 10 38
waalwijk@geldenwoning.nl

AFM Vergunningsnummer: 120 45 994
KVK inschrijvingsnummer: 679 740 74
Kifid aansluitnummer: 300.017167

Dienstverleningsdocumenten:
Hypotheken Risicoverzekeringen Vermogensopbouw

Dienstenwijzer
Dienstenwijzer Waalwijk-Vlijmen

Geld & Woning Waalwijk

Willem Alexanderlaan 28
5251 KG Vlijmen

advieskeuze
Geef ons een beoordeling