Geld & Woning Heerlen

Geld & Woning

Onafhankelijk hypotheekadvies voor Heerlen e.o.

In Heerlen geeft Thijs Vermonden je graag een onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig hypotheekadvies. Thijs is tevens gespecialiseerd op het gebied van vermogensopbouw, consumptieve leningen en levensverzekeringen.
Of je nu een eerste of volgende woning koopt, jouw hypotheek wilt oversluiten of de mogelijkheden wilt weten bij een voorgenomen (echt-)scheiding, hij zal je begeleiden en ontzorgen van a tot z. Thijs heeft jarenlange advieservaring opgedaan in het bankwezen en heeft nu een eigen adviespraktijk. Daarnaast is hij erkend hypotheekadviseur (SEH), erkend hypothecair planner (NVHP en gecertificeerd financieel planner (FFP). Zie hieronder bij reviews hoe andere relaties Geld & Woning Heerlen hebben ervaren. Je kunt ook zelf een review achterlaten.

Werkwijze

De werkwijze van Geld & Woning Heerlen is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvang je een heldere uitleg op basis van jouw wensen inclusief mogelijkheden en adviesoplossingen. Wil je een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van jouw huidige hypotheek, het laten aanpassen (verhogen of verlagen) van jouw hypotheek, of wil je graag weten wat je eventueel kunt besparen op jouw maandlasten? Neem dan contact op met Geld & Woning Heerlen.

Als onafhankelijk financieel adviseur is Thijs Vermonden niet gebonden aan leveranciers of producten. Hij gaat uit van jouw persoonlijke situatie en zoekt de oplossing die daar het best bij aansluit. Je kunt bij hem advies inwinnen zonder de verplichting een product af te sluiten.

Thijs maakt ingewikkelde financiële onderwerpen eenvoudig en hanteerbaar. Hij neemt alle tijd om jouw vragen te beantwoorden, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Voor alles op het gebied van hypotheken ben je van harte welkom op het kantoor in Heerlen. Maar nóg liever komt Thijs bij jou thuis. De afspraak kan, indien gewenst, ook via de webcam. Laat hier jouw gegevens achter voor het maken van een afspraak. De eerste afspraak is altijd vrijblijvend! Bij Geld & Woning Heerlen kun je o.a. terecht voor:

  • Hypotheekadvies
  • Levensverzekeringen
  • Pensioenoplossingen voor particulieren
  • Financiële oplossingen bij (echt-) scheidingen
  • Oversluitingen

Team Heerlen

Thijs Vermonden
Team Verzekeringen

Team Verzekeringen

Hoe bereik je ons?

Thijs Vermonden
Thijs Vermonden

Directeur-eigenaar

Geld & Woning Heerlen
Akerstraat 166
6417 BR Heerlen
(06) 25 02 70 14
heerlen@geldenwoning.nl

Financieel planner

AFM Vergunningsnummer: 120 48 336
KVK inschrijvingsnummer: 829 50 784
Kifid aansluitnummer: 300.018093

Geld & Woning Heerlen

Akerstraat 166
6417 BR Heerlen