Geld & Woning Uden-Langenboom

Geld & Woning

Hypotheekadvies Uden

Sinds 2013 is Geld & Woning in Uden – Langenboom gevestigd. In deze omgeving is Roland van Leuken jouw persoonlijk adviseur en begeleider bij alle voorkomende financiële vraagstukken. Zoals hypotheekadvies, maar ook het in kaart brengen van jouw financiële huishouding met als doel: overzicht te krijgen en waar mogelijk besparing te realiseren. Daarnaast adviseert Roland van Leuken ondernemers, zowel bij privé als zakelijke vraagstukken.

Roland van Leuken heeft meer dan 20 jaar ervaring en is zowel hypothecair planner (NVHP) als erkend hypotheekadviseur SEH). Zijn begeleiding maakt financiële onderwerpen eenvoudiger. Hij helpt je om jouw financiële vragen te beantwoorden, jouw financiële doelstellingen te bereiken, de juiste beslissingen te nemen en het juiste product te kiezen. Als erkend startersspecialist kun je bij Roland van Leuken ook terecht voor een starterslening. Zie hieronder bij reviews hoe andere relaties Geld & Woning Uden – Langenboom hebben ervaren. Je kunt ook zelf een review achterlaten. 

Onze werkwijze

De werkwijze van Geld & Woning Uden-Langenboom is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvang je een heldere uitleg op basis van jouw wensen inclusief de mogelijkheden en adviesoplossingen. Wil je een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van jouw huidige hypotheek, het laten aanpassen (verhogen of verlagen) van jouw hypotheek, of wil je graag weten wat je eventueel kunt besparen op jouw maandlasten? Neem dan contact met Geld & Woning Uden-Langenboom.
Voor alles op het gebied van hypotheken ben je van harte welkom op het kantoor in Uden-Langenboom. Indien gewenst, kun je ook een vrijblijvende afspraak bij jou thuis maken. Laat hier jouw gegevens achter voor het maken van een afspraak.Bij Geld & Woning Uden-Langenboom kun je o.a. terecht voor:

  • Hypotheekadvies
  • Levensverzekeringen
  • Pensioenoplossingen voor particulieren
  • Financiële oplossingen bij (echt-) scheidingen
  • Oversluitingen
  • Begeleiding bij nieuwbouw
  • Begeleiding bij startersleningen en faciliteiten

Team Uden-Langenboom

Team uden - Langenboom

Team Hypotheken

Team Verzekeringen

Team Verzekeringen

Hoe bereik je ons?

Roland van Leuken
Roland van Leuken

Directeur-eigenaar

Irma van den Broek
Irma van den Broek

Adviseursassistent

Geld & Woning Uden – Langenboom
Schaapsdijkweg 15
5453 SE Langenboom
(0486) 432 131
uden@geldenwoning.nl

AFM Vergunningsnummer: 120 41 606
KVK inschrijvingsnummer: 561 61 476
Kifid aansluitnummer: 300.015285

Vergelijkingskaarten:
Hypotheken, Risico’s afdekken, Vermogen opbouwen

Dienstenwijzer
Dienstenwijzer Uden-Langenboom

Geld & Woning Uden-Langenboom

Schaapsdijkweg 15
5453 SE Langenboom

advieskeuze
Geef ons een beoordeling