Geld & Woning Bakel

Geld &Woning

Hypotheekadvies Bakel

In Bakel begeleiden Koen van de Mortel en Dirk Verlijsdonk je bij alle voorkomende particuliere financiële vraagstukken. Dit kan zijn bij de financiering van een woning, maar ook bij het in kaart brengen van jouw financiële huishouding. Het doel is uiteindelijk om financieel inzicht te brengen en daar waar mogelijk besparingen te realiseren. Koen heeft al vele jaren ervaring als financieel adviseur. Dirk Verlijsdonk was voorheen actief in het onderwijs en nu in de financiële dienstverlening. Zie hieronder bij reviews hoe andere relaties Geld & Woning Bakel hebben ervaren. Je kunt ook zelf een review achterlaten.

Werkwijze

De werkwijze van Geld & Woning Bakel is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvang je een heldere uitleg op basis van jouw wensen inclusief de mogelijkheden en adviesoplossingen. Wil je een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van jouw huidige hypotheek, het laten aanpassen (verhogen of verlagen) van jouw hypotheek, of wil je graag weten wat je eventueel kunt besparen op jouw maandlasten? Neem dan contact met Geld & Woning Bakel.
Voor alles op het gebied van hypotheken ben je van harte welkom op het kantoor in Bakel. Indien gewenst, kun je ook een vrijblijvende afspraak bij jou thuis maken.  Laat hier jouw gegevens achter voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Bij Geld & Woning Bakel kun je o.a. terecht voor:

  • Hypotheekadvies
  • Levensverzekeringen
  • Pensioenoplossingen voor particulieren
  • Financiële oplossingen bij (echt-scheidingen
  • Oversluitingen

Team Bakel

Geld & Woning Helmond

Team hypotheken

Team Verzekeringen

Team verzekeringen

Hoe bereik je ons?

Koen van de Mortel
Koen van de Mortel

Directeur-eigenaar

Dirk Verlijsdonk
Dirk Verlijsdonk

Adviseur

Mayke Sleegers
Mayke Sleegers

Medewerker Frontoffice

Geld & Woning Bakel
van de Poelstraat 17
5761 BW Bakel
(0492) 764 100 of
(06) 55 85 52 49
bakel@geldenwoning.nl

AFM Vergunningsnummer: 120 43798
KVK inschrijvingsnummer: 568 462 74
Kifid aansluitnummer: 300.01631

Geld & Woning Bakel

van de Poelstraat 17
5761 BW Bakel

advieskeuze
Geef ons een beoordeling