Geld & Woning Mierlo-Brandevoort

Geld & Woning

Onafhankelijk hypotheekadvies voor Mierlo-Brandevoort

Aan de rand van Mierlo, tegen Brandevoort aan, vind je het kantoor van Geld & Woning Mierlo-Brandevoort. Jouw adviseur is Suzan de Jong. Ben je op zoek naar een betrouwbaar persoonlijk financieel advies? Dan ben je bij Suzan aan het juiste adres. Suzan is een bijzonder gedreven financieel adviseur en is zeer pragmatisch ingesteld. Haar enthousiasme voor het vak werkt aanstekelijk. Dit zul je dan ook zeker ervaren! Zie hieronder bij reviews hoe andere relaties Geld & Woning Mierlo-Brandevoort hebben ervaren. Je kunt ook zelf een review achterlaten.

Werkwijze

De werkwijze van Geld & Woning Mierlo-Brandevoort is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvang je een heldere uitleg op basis van jouw wensen inclusief mogelijkheden en adviesoplossingen. Wil je een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van jouw huidige hypotheek, het laten aanpassen (verhogen of verlagen) van jouw hypotheek, of wil je graag weten wat je eventueel kunt besparen op jouw maandlasten? Neem dan contact op met Geld & Woning Mierlo-Brandevoort.

Als onafhankelijk financieel adviseur is Suzan de Jong niet gebonden aan leveranciers of producten. Zij gaat uit van jouw persoonlijke situatie en zoekt de oplossing die daar het best bij aansluit. Je kunt bij haar advies inwinnen zonder de verplichting een product af te sluiten.

Suzan neemt alle tijd om jouw vragen te beantwoorden, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Laat hier jouw gegevens achter voor het maken van een afspraak op kantoor of bij jou thuis. De eerste afspraak is altijd vrijblijvend! Bij Geld & Woning Mierlo-Brandevoort kun je o.a. terecht voor:

  • Hypotheken en aanverwante producten
  • Verzekeringen (waaronder schadeverzekeringen)
  • Financiële oplossingen bij (echt-) scheidingen
  • Oversluitingen
  • Nieuwbouwhypotheken

Team Mierlo-Brandevoort

Suzan de Jong

Hoe bereik je ons?

Suzan de Jong
Suzan de Jong

Directeur-eigenaar

Geld & Woning Mierlo-Brandevoort
Brugstraat 81
5731 HG Mierlo
(0492) 792 148
mierlo-brandevoort@geldenwoning.nl

AFM Vergunningsnummer: 120 49 344
KVK inschrijvingsnummer: 816 74 694
Kifid aansluitnummer: 300.018593

Geld & Woning Mierlo-Brandevoort

Brugstraat 81
5731 HG Mierlo

advieskeuze
Geef ons een beoordeling