Geld & Woning Eersel

Geld &Woning

Hypotheekadvies Eersel

In het centrumdorp van de Kempen, aan de markt in het centrum, vind je de vestiging van Geld & Woning Eersel. Geld & Woning Eersel werkt onder meer samen met WHeeren makelaardij, Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars, Nathalie van Gisbergen Lommers makelaars, Janssen Steijlen makelaars, Debbie Mels Lommers makelaars en Bij Brigitte uit Valkenswaard. Naast de vestiging in Eersel houdt René Joosten ook kantoor in Bergeijk waar hij samenwerkt met administratiekantoor J. Hoeks en Hoeks & Kwinten. De adviseurs in Eersel zijn René Joosten en Susanne Toonders. Zij geven een onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig hypotheek- en pensioenadvies. Ook op het gebied van (levens)verzekeringen, vermogensopbouw en leningen adviseren ze je graag. René Joosten is erkend hypotheek adviseur, hypothecair planner en echtscheidingsspecialist. Bovendien is René Joosten in de afgelopen jaren 3 maal genomineerd tot hypotheekadviseur van het jaar. Zie hieronder bij reviews hoe andere relaties Geld & Woning Eersel hebben ervaren. Je kunt ook zelf een review achterlaten.

Werkwijze

De werkwijze van Geld & Woning Eersel is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvang je een heldere uitleg op basis van jouw wensen, met alle mogelijkheden en adviesoplossingen. Wil je een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van jouw huidige hypotheek, het laten aanpassen (verhogen of verlagen) van jouw hypotheek, of wil je weten wat je eventueel zou kunnen besparen op jouw maandlasten? Wij zijn je graag van dienst!
Voor alles op het gebied van hypotheken ben je van harte welkom op onze kantoren. Indien je wenst kunnen wij ook een vrijblijvende afspraak bij jou thuis maken. Laat hier jouw gegevens achter voor het maken van een afspraak. Bij Geld & Woning Eersel kun je o.a. terecht voor:

  • Hypotheekadvies
  • Levensverzekeringen
  • Pensioenoplossingen voor particulieren
  • Financiële oplossingen bij (echt-) scheidingen
  • Oversluitingen

Team Eersel

Team Eersel

Team Hypotheken

Team Verzekeringen

Team Verzekeringen

Hoe bereik je ons?

René Joosten
René Joosten

Directeur-eigenaar

Erkend financieel adviseur
Susanne Toonders
Susanne Toonders

Financieel adviseur

Geld & Woning Eersel
Markt 48-B
5521 AN Eersel
(0497) 515 604
eersel@geldenwoning.nl

AFM Vergunningsnummer: 120 093 08
KVK inschrijvingsnummer: 171 092 81
Kifid aansluitnummer: 300.005938

Vergelijkingskaarten
Hypotheek, Risico’s afdekken,Vermogen opbouwen

Dienstenwijzer
Dienstenwijzer Eersel

Geld & Woning Eersel

Markt 48-B
5521 AN Eersel

advieskeuze
Geef ons een beoordeling