Geld & Woning De Westereen (Zwaagwesteinde)

Geld & Woning

Hypotheekadvies Zwaagwesteinde (De Westereen)

Sinds 2004 is Geld & Woning Zwaagwesteinde gevestigd in De Westereen. In de regio Noordoost Fryslân is Henk de Roos jouw Erkend Hypotheekadviseur (SEH). Henk is al sinds 1997 financieel adviseur en kan je uitstekend voorzien van een deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies. Niet alleen als je een nieuwe woning wilt kopen en een hypotheekberekening wilt laten maken, maar ook als je jouw huidige hypotheek wilt oversluiten, verhogen of verlagen. Ben je starter op de woningmarkt? Dan is Henk jouw starterspecialist voor een startershypotheek. Naast hypotheken kun je bij Henk ook terecht voor een verzekerings- en/of pensioenadvies.

Voor een passend advies zal Henk de Roos de nodige tijd reserveren. Jouw keuze voor een hypotheek is per slot van rekening voor jou een zeer belangrijke keuze. Een goed advies zorgt voor een goede nachtrust. Zie hieronder bij reviews hoe andere relaties Geld & Woning Zwaagwesteinde (De Westereen) hebben ervaren. Je kunt ook zelf een review achterlaten.

Werkwijze

De werkwijze van Geld & Woning Zwaagwesteinde is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvang je een heldere uitleg op basis van jouw wensen inclusief de mogelijkheden en adviesoplossingen. Wil je een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van jouw huidige hypotheek, het laten aanpassen (verhogen of verlagen) van jouw hypotheek, of wil je graag weten wat je eventueel kunt besparen op jouw maandlasten? Neem dan contact met Geld & Woning Zwaagwesteinde.
Voor alles op het gebied van hypotheken ben je van harte welkom op het kantoor in Zwaagwesteinde. Indien gewenst, kun je ook een vrijblijvende afspraak bij jou thuis maken. Laat hier jouw gegevens achter voor het maken van een afspraak. Bij Geld & Woning Zwaagwesteinde kun je o.a. terecht voor:

  • Hypotheekadvies
  • Levensverzekeringen
  • Pensioenoplossingen voor particulieren
  • Financiële oplossingen bij (echt-) scheidingen
  • Oversluitingen
  • Begeleiding bij nieuwbouw
  • Begeleiding bij startershypotheek, startersleningen en faciliteiten

Team Zwaagwesteinde

Henk de Roos

Hoe bereik je ons?

Henk de Roos
Henk de Roos

Directeur-eigenaar

Geld & Woning De Westereen
Verbindingspad 4
9271 GD De Westereen
(0511) 445 511
zwaagwesteinde@geldenwoning.nl

AFM Vergunningsnummer: 120 08 005
KVK inschrijvingsnummer: 010 78 889
Kifid aansluitnummer: 300.004871

Geld & Woning Zwaagwesteinde - De Westereen

Verbindingpad 4
9271 GD De Westereen

advieskeuze
Geef ons een beoordeling