Geld & Woning Roermond

Geld & Woning

Hypotheekadvies Roermond

Sinds 1 januari 2017 is Geld & Woning in het mooie Roermond gevestigd en in april 2020 opende zij hun nieuwe kantoor aan de Minderbroederssingel 17. De financieel adviseurs Dennis Klop en Mark Peeters kunnen je adviseren over de financiering van jouw woning, oudedagsvoorzieningen en alle overige financiële vraagstukken.
Dennis is al sinds 1986 gespecialiseerd in hypotheekadvies en financiële planning. Uiteraard is Dennis Klop in het bezit van alle benodigde diploma’s en is hij gecertificeerd financieel planner. Mark is al sinds 1999 gespecialiseerd in hypotheekadvies en financieel advies voor ondernemers. Uiteraard is ook Mark in het bezit van alle benodigde diploma’s en is hij eveneens hypothecair planner. Zie hieronder bij reviews hoe andere relaties Geld & Woning Roermond hebben ervaren. Je kunt ook zelf een review achterlaten.

Werkwijze

De werkwijze van Geld & Woning Roermond is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvang je een heldere uitleg op basis van jouw wensen inclusief de mogelijkheden en adviesoplossingen. Wil je een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van jouw huidige hypotheek, het laten aanpassen (verhogen of verlagen) van jouw hypotheek, of wil je graag weten wat je eventueel kunt besparen op jouw maandlasten? Neem dan contact met Geld & Woning Roermond.
Voor alles op het gebied van hypotheken ben je van harte welkom op het kantoor in Roermond. Indien gewenst, kun je ook een vrijblijvende afspraak bij jou thuis maken. Laat hier jouw gegevens achter voor het maken van een afspraak. Bij Geld & Woning Roermond kun je o.a. terecht voor:

  • Hypotheekadvies
  • Levensverzekeringen
  • Pensioenoplossingen voor particulieren
  • Financiële oplossingen bij (echt-) scheidingen
  • Oversluitingen
  • Begeleiding bij nieuwbouw

Team Roermond

Geld & Woning team Roermond

Team Hypotheken

Team Verzekeringen

Team Verzekeringen

Hoe bereik je ons?

Dennis Klop
Dennis Klop

Directeur-eigenaar

Mark Peeters
Mark Peeters

Directeur-eigenaar

Geld & Woning Roermond
Minderbroederssingel 17
6041 KH Roermond
(0475) 820 382
roermond@geldenwoning.nl

Financieel planner

AFM Vergunningsnummer: 120 48 890
KVK inschrijvingsnummer: 858 77 603
Kifid aansluitnummer: 300.016583

Vergelijkingskaarten:
Hypotheken, Risico’s afdekken, Vermogen opbouwen

Dienstenwijzer
Dienstenwijzer Roermond

Geld & Woning Roermond

Minderbroederssingel 17
6041 KH Roermond

advieskeuze
Geef ons een beoordeling