Geld & Woning Eindhoven-Stratum

Geld &Woning

Hypotheekadvies Eindhoven-Stratum

In Eindhoven, aan de Aalsterweg 22, vind je de vestiging van Geld & Woning Eindhoven-Stratum. Geld & Woning Eindhoven-Stratum werkt onder meer samen met Debbie Mels Lommers Makelaars. Zij zijn te vinden op www.eindhovenlommersmakelaars.nl. Naast de vestiging in Eindhoven houdt René Joosten ook kantoor in Eersel (zie voor meer info de vestigingspagina van Geld & Woning Eersel). De adviseurs in Eindhoven-Stratum zijn René Joosten en Susanne Toonders. Zij geven een onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig hypotheek- en pensioenadvies. Ook op het gebied van (levens)verzekeringen, vermogensopbouw en leningen adviseren ze je graag. René Joosten is erkend hypotheek adviseur, hypothecair planner en echtscheidingsspecialist. Bovendien is René Joosten in de afgelopen jaren 3 maal genomineerd tot hypotheekadviseur van het jaar. Zie hieronder bij reviews hoe andere relaties Geld & Woning Eindhoven-Stratum/Eersel hebben ervaren. Je kunt ook zelf een review achterlaten.

Onze werkwijze

De werkwijze van Geld & Woning Eindhoven-Stratum is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvang je een heldere uitleg op basis van jouw wensen, met alle mogelijkheden en adviesoplossingen. Wil je een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van jouw huidige hypotheek, het laten aanpassen (verhogen of verlagen) van jouw hypotheek, of wil je weten wat je eventueel zou kunnen besparen op jouw maandlasten? Geld & Woning is je graag van dienst!
Voor alles op het gebied van hypotheken ben je van harte welkom op de kantoren. Indien je wenst kunnen zij ook een vrijblijvende afspraak bij jou thuis maken. Laat hier jouw gegevens achter voor het maken van een afspraak. Bij Geld & Woning Eindhoven-Stratum kun je o.a. terecht voor:

  • Hypotheekadvies
  • Levensverzekeringen
  • Pensioen oplossingen voor particulieren
  • Financiële oplossingen bij (echt-) scheidingen
  • Oversluitingen

Team Eindhoven-Stratum

Team Eersel

Team Hypotheken

Team Verzekeringen

Team Verzekeringen

Hoe bereik je ons?

René Joosten
René Joosten

Directeur-eigenaar

Erkend financieel adviseur
Susanne Toonders
Susanne Toonders

Financieel adviseur

Geld & Woning Eindhoven-Stratum
Aalsterweg 22
5615 CG Eindhoven
(0497) 515 604
eindhovenstratum@geldenwoning.nl

AFM Vergunningsnummer: 120 093 08
KVK inschrijvingsnummer: 171 092 81
Kifid aansluitnummer: 300.005938

Geld & Woning Eindhoven-Stratum

Aalsterweg 22
5615 CG Eindhoven

advieskeuze
Geef ons een beoordeling