Geld & Woning Oss

Geld & Woning

Hypotheekadvies Oss

In Oss is Theo van Geel de specialist op het gebied van hypotheken, levens- en schadeverzekeringen, financiële oplossingen bij echtscheiding en totale financiële planning. Verder biedt Geld & Woning Oss optimale begeleiding bij aan- en verkoop van je woning met als doel eruit te halen wat er in zit. Voor jou! Zie hieronder bij reviews hoe andere relaties Geld & Woning Oss hebben ervaren. Je kunt ook zelf een review achterlaten.

Werkwijze

Geld & Woning Oss gelooft in samenwerken. Samen met het team van Geld&Woning Oss, samen met het team van Huizonline, samen met vele geldverstrekkers, verzekeraars en vooral ook samen met jou zorgen zij voor het beste advies en de beste diensten en voorzieningen.Voor jou!

Als er mogelijkheden zijn vinden ze die voor je. Als het beter kan doen ze dat. Als het sneller moet, krijg jij voorrang. Zodat jij zeker weet dat het TOP geregeld wordt.
Voor alles op het gebied van hypotheken en verzekeringen kun je bij Geld & Woning Oss terecht. Indien gewenst, kun je ook een vrijblijvende afspraak bij jou thuis maken. Laat hier jouw gegevens achter voor het maken van een afspraak. Bij Geld & Woning Oss kun je o.a. terecht voor:

  • Hypotheekadvies
  • Levensverzekeringen
  • Pensioenoplossingen voor particulieren
  • Financiële oplossingen bij (echt-) scheidingen
  • Oversluitingen
  • Begeleiding bij nieuwbouw

Team Oss

Theo van Geel

Hoe bereik je ons?

Theo van Geel
Theo van Geel

Directeur-eigenaar

Geld & Woning Oss
Beethovengaarde 90
5344 CK Oss
(0412) 656 100
oss@geldenwoning.nl

Hypotheekadvies Oss

AFM Vergunningsnummer: 120 09 939
KVK inschrijvingsnummer: 171 08 403
Kifid aansluitnummer: 300.006451

Geld & Woning Oss

Beethovengaarde 90,
5344 CK Oss.

advieskeuze
Geef ons een beoordeling