Hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies op maat

Een goed advies levert jou geld op! Voor een hypotheekadvies kun je overal terecht: bij je buurman, op internet, bij de bank of bij een verzekeraar. Maar wat is zo’n advies waard? Hoe weet je dat jouw belang voorop staat, en niet dat van de hypotheekverstrekker zelf? Wie geeft je écht onafhankelijk advies dat past bij jouw persoonlijke situatie? Wij bij Geld & Woning zijn onafhankelijk en werken voor jou. Dus niet voor de geldverstrekker. Wij kunnen je als geen ander adviseren welke geldverstrekker het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen. We kunnen voor je kiezen uit ruim 30 geldverstrekkers!
Je hoeft dus niet zelf uit te zoeken welke hypotheek, bij welke geldverstrekker, het beste bij jou past. Dit werk nemen wij graag voor je uit handen. Door onze onafhankelijkheid zijn we uitstekend in staat om voor jou het beste uit de markt te halen. Dit levert jou uiteindelijk veel voordeel op.

Altijd een eerlijk advies

In sommige gevallen kan het ook zijn dat we je adviseren om de woning niet te kopen, de hypotheek niet over te sluiten of de verbouwing niet uit te voeren. Dit doen we wanneer we vinden dat de hypotheek of de bijkomende kosten onverantwoord hoog voor je zijn. Je kunt er dus vanuit gaan dat je van ons altijd een objectief advies krijgt.
Het benoemen van alle hypotheekvormen, rentesoorten, bijkomende verzekeringen, fiscaliteiten etc. is teveel informatie voor deze website. We leggen je dit graag uit tijdens een afspraak. Een 1e afspraak is bij ons altijd gratis. Zo’n afspraak is bedoeld om nader kennis te maken en samen te bekijken wat je wensen en mogelijkheden zijn.
Voor het maken van een afspraak klik hier.