Jouw eigen huis vraagt om de juiste verzekeringen!

Door Geld & Woning

Een tuin, veel kamers, een ruime zolder, een fraai uitzicht en een moderne keuken. De eisen die mensen aan een koophuis stellen zijn voor iedereen anders.

Bij Geld & Woning Verzekeringen snappen we dat heel goed. Daarom helpen we graag bij het vinden en regelen van de juiste hypotheek voor ieders droomhuis. Dat is ons vak. Mensen adviseren en begeleiden bij de belangrijkste financiële beslissing in hun leven.

Voor ‘verzekeren’ bestaat minder aandacht. Niet verwonderlijk. Want mensen verzekeren zich in de hoop er nooit gebruik van te hoeven maken. Maar voordat ‘de verzekering de schade dekt’, moeten goede keuzes gemaakt worden op basis van de juiste informatie. Zeker als huiseigenaar.

Financiële zekerheid met onze Combipolis

Voor iedereen die financiële zekerheid op prijs stelt, is het goed te weten dat wij óók verstand van verzekeren hebben. Met onze Combipolis bieden wij een compleet pakket woonverzekeringen aan.

Ons pakket bevat alle verzekeringen die met ‘wonen’ te maken hebben. Voor inboedel & woonhuis, maar ook voor aansprakelijkheid & rechtsbijstand! Het pakket heeft ze allemaal. En omdat wij onze naam eraan verbonden hebben is dat goed doordacht, compleet en voordelig!

Voordelen van de Combipolis

  • Uitstekende voorwaarden van de Beste Schadeverzekeraar van Nederland
  • Maximaal 10% pakketkorting
  • Voordeel vanaf 3 verzekeringen
  • Géén verplichte combinaties
  • Maandbetaling zonder bijkomende kosten
  • Géén polis- of administratiekosten
  • Altijd onze hulp bij advies en schade

Ga ook voor voordeel en gemak. Klik op ‘Ja, ik wil advies op maat!’ en vertel ons hoe je woon verzekeringspakket eruit moet zien. Wij maken dan een vrijblijvend voorstel op maat voor je!

Geld & Woning Verzekeringen
Croy 7k
5653 LC Eindhoven
verzekeringen@geldenwoning.nl
040-256 30 40